Renovatiewerken

Renovatie van uw woning, volledig aansluitend bij uw wensen

Pas gebouwd?

Of u hebt renovatieplannen? Uiteraard kijkt u uit naar de afwerking van uw interieur. Met volle teugen genieten van uw nieuwe of vernieuwde woning/bedrijf, is het doel. Een stressvrij parcour waar alles snel en grondig afgwerkt wordt, is het ideaal waar iedereen naar streeft. Kiest u ervoor om de werken zelf uit te voeren, of wilt u het laten doen? Van Wesemael geeft u met plezier advies. U kunt ons ook inschakelen om een volledig project van A tot Z voor u te realiseren.

Bedrijven

Heeft u een restaurant, hotel, een winkel of een ander bedrijf? Tijd is geld. Om verliezen te beperken en lange sluitingstijden te vermijden, zorgt Van Wesemael voor een snelle afwerking van uw interieur project. Van te voren afgesproken deadlines worden altijd gerespecteerd.

Particulieren

Vanaf het moment dat uw muren bepleisterd zijn, kunt u aan de slag met de afwerking van uw interieur. Bereken van te voren grondig uw kosten, zodat niet voor verrassingen komt te staan. Om zoektijd en extra uitgaven te besparen, kunt u Van Wesemael inschakelen. Hij maakt samen met u een analyse van uw behoeften en mogelijkheden. Vervolgens berekenen wij voor u het kostenplaatje. Wij gaan prat een juiste prijs/kwaliteits verhouding en vinden het zeer belangrijk om tijdschema’s te respecteren.

Van Wesemael realiseert:

Faience werken
Vloer leggen
Uitvulling chap
Afwerking chap
Chappen en tegels leggen
Chappen, om parket op te leggen
Isolatie
Etc.

Van Wesemael staat u graag te woord om u te helpen uw plannen te realiseren.